EKO LIBERTAS

Obratite nam se s povjerenjem.
Broj: +385(01) / 5605 338
Mail: ekolibertas@gmail.com

International Zagreb,  Miramarska 24, Zagreb


Hotel International, smješten u samom centru poslovne zone grada, vrhunski je izbor za smještaj poslovnih gostiju kao i onih koji turistički posjećuju Zagreb. Prostrane hotelske sobe raspoređene u tri kategorije i luksuzni smještaj u apartmanima hotela International učiniti će Vaš boravak u Zagrebu opuštajućim i ugodnim. Svi koji požele bolje upoznati Zagreb, u neposrednoj blizini hotela naći će brojne gradske atrakcije, muzeje i ostale kulturne znamenitosti. Osim smještaja u Zagrebu, hotel International nudi svojim gostima opuštanje u lounge baru ili upoznavanje mediteranskih i kontinentalnih specijaliteta Hrvatske u restoranu hotela.


SMJEŠTAJ U HOTELU INTERNATIONAL

Elegantno i moderno uređene sobe za smještaj u Zagrebu nude sve što Vam je potrebno da se kod nas osjećate kao kod kuće.

HOTELSKE SOBE

207 soba raspoređeno je u tri kategorije CLASSIC, SUPERIOR i DELUXE. Sve sobe su klimatizirane, imaju kadu i mogućnost besplatnog pristupa bežičnom internetu.

APARTMANI

Apartmani na 10-om katu pružaju mogućnost luksuznog smještaja, a predsjednički apartman ima i terasu na kojoj se možete opustiti i bezbrižno uživati u veličanstvenom pogledu na Zagreb.

RESTORAN I LOUNGE BAR

Hotel International sa zadovoljstvom Vam može ponuditi jedinstveno gastronomsko iskustvo tijekom vašeg putovanja ili ugodan prostor za druženje ili susret s prijateljima i poslovnim partnerima. Uz vrhunsku ponudu lokalnih i internacionalnih jela i pića u našem restoranu i lounge baru, organiziramo za Vas sve vrste poslovnih ručkova i domjenaka. Doživite potpuno novi okus tradicionalnih i modernih specijaliteta koje će za Vas pripremiti vrhunski kulinarski stručnjaci u našem restoranu, a možete se i opustiti u ugodnom ambijentu lounge bara.

ORGANIZACIJA KONFERENCIJA

Novouređeni hotel International idealno je mjesto za organizaciju sastanaka, seminara, konferencija, kao i svečanih domjenaka. Upoznat ćemo Vas s našim novim standardima, te Vas srdačno pozivamo da se i osobno uvjerite u kvalitetu naše usluge. Sve naše konferencijske prostorije imaju dnevnu rasvjetu, ugrađene klima uređaje, te raspolažu najmodernijom tehničkom opremom. Hotel International je smješten u samom središtu većine poslovnih zbivanja u Zagrebu. Hotel raspolaže s 6 fleksibilnih i funkcionalnih dvorana, modernom AV tehnikom, uslužnim i stručnim osobljem i pravim "gurmanskim" pauzama tijekom svih vrsta poslovnih sastanaka i eventa. U proljetnom smo razdoblju osigurali posebne promotivne cijene za sve koji rezerviraju poslovnu konferenciju ili kongres u hotelu.

Ponuda na upit


Eko-libertas