EKO LIBERTAS

Obratite nam se s povjerenjem.
Broj: +385(01) / 5605 338
Mail: ekolibertas@gmail.com

Hotel Sheraton,  Šetalište Dr. Franje Tudmana 17 Srebreno, Mlini- Dubrovnik


Hotel je smješten na samoj obali mora, svega 5 minuta od Dubrovnika, tzv. "bisera Jadrana" i predstavlja savršen spoj usluga vrhunskog smještaja, besprijekorne organizacije konferencijsko-banketnih usluga te izvanredne hrvatske i internacionalne kuhinje. Smješten u opuštajućem Župskom zaljevu te okružen plažom i kristalno čistim morem, Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel je Vaša savršena destinacija bilo da ste na odmoru ili na poslovnom putovanju. Dizajn hotela, inspiriran jarkim krovovima starog grada, tradicionalnim filigranskim nakitom te jadranskim koraljem, se svojim modernim linijama idealno uklopio u autentično okruženje dubrovačke rivijere. Opustite se u Shine Spa, upijte sunčeve zrake kraj bajnog vanjskog bazena ili uživajte u kvalitetnoj knjizi i igri šaha kraj kamina u našoj elegantno uređenoj knjižnici. S 251 prostranom i luksuznom sobom, 1500m2 prestižnog kongresnog centra te očaravajućim pogledima na more i okolinu, Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel zadovoljava Vašu svaku želju.


Na raspolaganju vam stoji:

240 raskošnih soba i 11 apartmana, vrhunska udobnost, izniman dizajn interijera, luksuzno opremljeni i moderni kapaciteti, izvrsnost pružene usluge, posvećenost svakom detalju i svakoj želji gosta

Sadržaji

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel smješten je na spektakularnoj dubrovačkoj rivijeri, u šarmantnom mjestu Srebreno. Hotel je smješten na samoj obali, s pristupom na plažu, te okruženi mediteranskim raslinjenim i očaravajućim pogledima na Župski zaljev. Nekoliko minuta ugodne ‘Lungo mare’, šetnje uz samo more, udaljeno je pitoreskno mjesto Mlini, gdje se nalaze hotel Mlini i hotel Astarea. Gostima na raspolaganju stoje mnogi lokalni restorani i barovi koji se nalaze uz promenadu između ova dva ribarska mjesta. U neposrednoj blizini hotela nalazi se šljunčana plaža, a temperatura mora ljeti je oko 25 stupnjeva.

Prijevoz i izleti Dubrovnik

Za izlete u Dubrovnik i okolicu na raspolaganju vam je usluga rent-a-cara te prijevozi mini busom ili brodom. Osoblje Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela za vas će osmisliti razne izlete brodom ili autobusom kako biste se što bolje upoznali s lokalnim destinacijama.

Fitness & wellness

Vrhunski opremljen, raskošan Shine Spa for Sheraton u sklopu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela pružit će Vam sve što je potrebno da Vas se razmazi u potpunosti i pripremi za relaksaciju te početak Vašeg novog "ja". Besprijekorna usluga, relaksirajuće prostorije, Jacuzzi, saune, luksuzni unutarnji i vanjski bazeni te izvrsno opremljena teretana Sheraton Fitness Centre otvorena 24h dnevno, čine Shine Spa for Sheraton™ jednim od najprestižnijih spa centara u Dubrovniku i okolici. Opustiti se možete i na prostranoj terasi s ležaljkama uz vanjske bazene, a za najmlađe je predviđen dječji bazen i igralište. Zaigrajte tenis s prijateljima na našim vanjskim terenima, prije nego se počastite jednim od mnogobrojnih tretmana koje nudi ekskluzivni Shine Spa.

Ponuda na upit


Eko-libertas