EKO LIBERTAS

Obratite nam se s povjerenjem.
Broj: +385(01) / 5605 338
Mail: ekolibertas@gmail.com

Villas Mlini,  Šetalište marka Marojice 40, Mlini - Dubrovnik

Vile Mlini smjestile su se u gotovo neotkrivenoj oazi u srcu dubrovačke rivijere mjestu Mlini, udaljenom svega 10 km od prekrasnog Dubrovnika. Ovo mjesto skriva bezbrojne šljunčane i pješčane plaže, bujnu mediteransku vegetaciju, kristalno čisto more te razbacane otočiće na koje puca pogled s obale. Za sve one koji trebaju trenutak za sebe i odmor od ubrzanog života Vile Mlini su pravo rješenje.


U apartmanima Ville Mlini i Ville Lučić na raspolaganju vam je:

besplatan brzi bežični internet u svim villama i pratećim objektima, kada / tuš, sušilo za kosu, kozmetika u kupaoni, hladnjak, mikrovalna pećnica, kuhalo za kavu i čaj, radio, direktna telefonska linija, lcd tv u dnevnoj sobi, lcd tv u spavaćoj sobi, hlađenje/grijanje, usluga room servicea, usluga pranja i glačanja rublja, taksiusluge transfera od i do zračne luke, uz nadoplatu

Sadržaji

Svim gostima Villa Mlini i Ville Lučić na raspolaganju su usluge hotela Astarea. Gosti besplatno mogu koristiti unutarnji bazen hotela Astarea s grijanom morskom vodom, vanjske bazene sa slatkom vodom te suncobrane i ležaljke na vanjskom bazenu. Na raspolaganju je i besplatni bežični internet, veliki parking ispred hotela te glavni restoran za doručak i/ili večeru u hotelu Astarea. Ostale usluge hotela Astarea gosti koriste uz nadoplatu, a među ostalima to su: teretana, sauna, masaže te frizerski salon, kao i suncobrani te ležaljke na plaži.

Ponuda na upit


Eko-libertas