EKO LIBERTAS

Obratite nam se s povjerenjem.
Broj: +385(01) / 5605 338
Mail: ekolibertas@gmail.com

Jezero,  53231 Plitvička jezera Hrvatska

Radno vrijeme 00-24 Hotel "Jezero" nudi sadržaje za opuštajući i aktivan odmor u predivnom prirodnom okruženju. Interijer hotela uređen je u modernom stilu, a njegove vanjske konture skladno se uklapaju u okoliš. Smješten je u centralnoj zoni Nacionalnoga parka, oko 300 m od najvećega plitvičkog jezera Kozjak. Hotel ima vlastiti parking, suvenirnicu i bankomat, a hotelske pogodnosti uključuju: uslugu nošenja prtljage, uslugu recepcije 0-24 sata, mjenjačnicu, sef za pohranu dragocjenosti, dizalo, uslugu pranja rublja, room-service i korištenje Interneta. Hotel raspolaže s 229 smještajnih jedinica, od toga 7 apartmana na jezerskoj stani hotela, 10 poluapartmana na šumskoj stani hotela, te 2 soba za osobe s posebnim potrebama. Sobe na jezerskoj strani hotela imaju kupaonicu s kadom, a sobe na šumskoj strani hotela kupaonicu s tuš kabinom. Dio soba ima mogućnost spajanja. Sve sobe opremljene su televizorom s priključkom na satelitske programe, telefonom s direktnom linijom i mogućnošću modemskog korištenja Interneta. Jedan dio soba opremljen je i mini barom. Hotelski restoran s ljetnom terasom, kapaciteta 400 sjedećih mjesta, odlikuje se bogatom gastronomskom ponudom, a u sastavu hotela je i lobby-bar-kavana. Hotelski sadržaji uključuju: whirlpool-masažni bazen (kapaciteta 15 osoba), čije je korištenje uključeno u cijenu boravka, dvije finske saune i tursku parnu kupelj, koji se dodatno naplaćuju, i teretanu. U sklopu hotelskoga kompleksa nalaze se i sportsko-rekreacijski sadržaji: četverostazna kuglana, jedan teniski teren, tenis-zid i dva stola za stolni tenis na otvorenom. Hotel ima kongresnu dvoranu, kapaciteta do 250 mjesta, i četiri dvorane za sastanke: "Flora" (do 80 mjesta), "Sedra" (do 25 mjesta),"Degenija" (do 15 mjesta), "Runolist" (do 15 mjesta), kao i odgovarajuće prostore za pomoćne službe kongresa, te prostor za sponzore i izložbe, što ga ujedno čini i idealnim kongresnim odredištem.


Popust na 3. postelju: 20% za odrasle osobe- Popusti za djecu: djeca do 7 godina ako spavaju s roditeljima ili u dječjem krevetu - GRATIS noćenje i zajutrak, djeca do 7 godina na pomoćnoj postelji - 50% popusta (na korištenu uslugu), djeca od 7 do 12 godina imaju 30% popusta (na korištenu uslugu)


Cjenik usluga hotela Jezero Cijena za individualne goste koji rezerviraju smještaj izravno u službi turističke prodaje ili na recepciji hotela. U sve cijene uključen je PDV. Nacionalni park Plitvička jezera zadržava pravo izmjene cijena


Fitness centar

Ponedjeljak, srijeda, četvrtak, petak: 15:00 – 22:00. Utorak, subota: 08:00 – 15:00. Nedjeljom: zatvoreno.

Ponuda na upit


Eko-libertas