EKO LIBERTAS

Obratite nam se s povjerenjem.
Broj: +385(01) / 5605 338
Mail: ekolibertas@gmail.com

Panorama,  Trg Krešimira Ćosića 9, Zagreb


Udobnost i pouzdanost - duga tradicija gostoprimstva i kvalitetne usluge hotela u Zagrebu. Bez obzira dolazite li u Zagreb poslom ili se želite odmoriti, dolazite li zaključiti posao ili razgledati zagrebačke atrakcije, Panorama Zagreb Hotel Vam stoji na raspolaganju udobnim i funkcionalno opremljenim sobama za smještaj u Zagrebu, restoranom Šestine s izvrsnom domaćom kuhinjom, višenamjenskim dvoranama za sve vrste događanja te iskusnim i profesionalnim osobljem. Hotel nudi i organizaciju konferencija, poslovnih sastanaka, prezentacija, seminara, vjenčanja, promocija, koktela, kao i ostalih događaja koje mogu ugostiti do 800 gostiju.Hotel raspolaže s besplatnim internetom u svim prostorima, prostranim parkiralištem, Business centrom s računalom za goste, Fitness Studiom, studiom za masažu i finskom saunom te mnogobrojnim ostalim sadržajima.Gosti, ponukani dugogodišnjim iskustvom našeg gostoprimstva su nam nadjenuli slogan “udobnost i pouzdanost”, kojeg smo s ponosom prihvatili. Pozivamo Vas da se uvjerite u dugu tradiciju i kvalitetu našeg gostoprimstva.


Posjet restoranima nezaobilazan je dio boravka u Zagrebu.Tradicionalna hrvatska jela kao i internacionalne delicije predstavljaju jedinstven gastronomski doživljaj koji nudi naš restoran Šestine. Rezervirajte svoj ručak ili večeru i osjetite svu čaroliju okusa naših ukusnih poslastica.Provedite večer s prijateljima, obitelji ili kolegama u našem Lobby baru. Lobby bar je idealno mjesto za druženje, gdje se i kratki sastanak može razviti u dugi zanimljivi razgovor. Naša terasa Breza će Vas osvojiti ugodnim ambijentom, te ponudom ukusnih obroka i zalogaja, širokim izborom pića te vrhunskom uslugom.


Klasik

Wi-FiMinibarprivatni sef u sobikozmetičko ogledalotelefon s izravnim biranjemkorištenje IPTVPAY TVsigurnosne zaštite za djecu prilikom otvaranja prozoravatrodojavni sustavjedinstveni pogled na grad Zagrebklimatizacija s mogućnošću podešavanja temperature u sobimogućnost izbora nepušačke sobe

Ponuda na upit


Eko-libertas