EKO LIBERTAS

Obratite nam se s povjerenjem.
Broj: +385(01) / 5605 338
Mail: ekolibertas@gmail.com

KRALJEV VRH,  okolica Zagreba

Raj nadomak Zagreba Izletište Kraljev Vrh nalazi se u prekrasnoj prirodi podno Sljemena, samo 30-ak km od Zagreba. U idiličnoj šumi na prostoru od 10 000 metara kvadratnih nalazi se bistro ROZMAR (iz ponude izdvajamo jela ispod peke i različite morske specijalitete), četiri vanjska teniska terena, teren za odbojku na pijesku, mali nogomet na umjetnoj travi, stolni tenis i teniska dvorana. Najmlađi mogu uživati u prirodi, malom parku s ljuljačkama, toboganom i igraonici bistroa. Šetači mogu istražiti prostranu šumu koja okružuje izletište Kraljev Vrh. Organiziramo razne svečanosti (krštenja, prve pričesti, krizme, manje svadbe, dječje rođendane, poslovne ručkove i sastanke, momačke i djevojačke večeri, rekreativne turnire i sve ostalo po želji). Uz autohtonu zagorsku hižu nudimo i smještaj u u sedam dvokrevetnih soba. Svoje želje moći će zadovoljiti ljubitelji sporta, pravi zaljubljenici u prirodne ljepote, djeca koja mogu uživati u neograničenoj slobodi kretanja i igre, te ljubitelji dobre hrane i pića. Izletište Kraljev Vrh trudit će se udovoljiti svakoj vašoj želji. Ovdje i nemoguće postaje moguće. Zahvaljujemo Vam na Vašem dosadašnjem i budućem povjerenju.


Cjenik usluga Elegantno i uredno opremljene sobe (svaka soba ima satelitsku TV, TWC, balkon, Internet priključak, prostor za dnevni boravak, priručna kuhinja, stol za biljar i karambol, otvoreni kamin). • Dvokrevetna soba - standard • jedna osoba - 150,00 kn • dvije osobe - 300,00 kn


Apartman "Stara hiža" - 1000,00 kn

• Korištenje cijele kuće (8 ležaja u 3 sobe), kompletno opremljena kuhinja, satelitska TV, TWC Moguća doplata za polupansion i puni pansion, Boravišna pristojba - 4,00 kn (nije uključena u cijenu), Djeca 0-3 godine / gratis, Igranje biljara za goste kuće / gratis

Teniski klub

Teniski klub Kraljev Vrh djeluje sedam godina, a tenisku školu pohađa 30 – ak djece. U klubu postoji 50 – ak članova; djeca u teniskoj školi, registrirani natjecatelji do 10, 12 i 14 godina i rekreativaci. Svake godine održavaju se turniri HTS- a. Organiziramo i razne druge turnire za polaznike teniske škole, naše članove i sve ostale zainteresirane ( individualne, mješovite itd. uz dobru hranu i piće te naravno zanimljive nagrade. U klubu rade dva trenere. Postoje mogućnosti individualnog, grupnog rada i sparing treninga.

Vjenčanja

Za vas dragi budući mladenci sa zadovoljstvom ćemo organizirati vjenčanje na otvorenom, vjenčanje u kapelici koja se nalazi na imanju, predsvadbeni domjenak, vjenčanje u lokalnoj crkvi ili samo svečanu svadbenu večeru u našoj novo uređenoj dvorani/sali (kapacitet od 130 – 380 osoba). "Imanje Kraljev Vrh proteže se na 10.000 kvadratnih metara i okruženo je bogatom šumom tako da će vaše vjenčanje imati jedinstvenu čar." Uživajte u ekskluzivnom korištenju romantično uređenih terasa, vrtova, kapelice, kućice za mladence i ostalom prekrasno uređenom eksterijeru. Neka Vaše vjenčanje bude intimno i posebno. Iskoristite priliku za vrhunsko fotografiranje i neka vaše vjenčanje ostane u nezaboravnom sjećanju Vama i Vašim uzvanicima. "Prepustite našem iskusnom timu organizaciju jednog od najvažnijih dana u vašem životu." Bacite pogled na video i fotogaleriju ili jednostavno svratite do nas u Kraljev Vrh i uživo doživite predivni ambijent i salu, te zajedno s nama isplanirajte vaše vjenčanje iz snova.

Soba Opis Cijena Datum od Datum do Valuta
Naziv Površina Video sustav Broj osoba

Eko-libertas