EKO LIBERTAS

Obratite nam se s povjerenjem.
Broj: +385(01) / 5605 338
Mail: ekolibertas@gmail.com

SEOSKI TURIZAM KEZELE,   Obitelj Kezele

Noćenje na selu “Zelenilo, tišina, zvjezdano nebo, konji i ovce – odmor na selu! ” Kod nas vas očekuje pravi seoski mir i spokoj. Huk sove, cvrčci, žabe, šum vjetra. To su zvukovi noći na selu. Mrak bez svjetlosnog zagađenja i svjež zrak. Jedna noć, vikend na selu ili više dana ovakvog ambijenta okrijepit će vam tijelo i dušu. Sobe za noćenje su uređene u etno stilu i označene su s tri zvijezdice (TV, klima). Dio soba je smješten u autohtonoj moslavačkoj kući iz 1936. godine, a dio u potkrovlju preuređene staje iz 1930. U ponudi imamo jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne sobe. Povedite svog partnera na romantičan izlet ili dovedite cijelu obitelj! NOVO: Kuća za odmor! Veliki dnevni boravak s kaminom, 3 sobe za noćenje (svaka s vlastitom kupaonicom), kuhinja i terasa s prekrasnim pogledom! Naši kuhari će za vas kuhati specijalitete iz domaće kuhinje, a očekuje vas i niz sadržaja kojima ćete ispuniti svoje vrijeme i kući ponijeti lijepe uspomene. Otvorite ih na popisu sa desne strane.


DJECA do 3 godine gratis, a od 3 do 12 godina 20% popusta na punu cijenu.


Etno zbirka

U velikoj drvenoj staji staroj gotovo 100 godina, postavili smo obiteljsku etnografsku zbirku. Dugi niz godina sakupljali smo stare seoske predmete i utemeljili zbirku od 4000 izložaka. Manji dio zbirke izložen je u restoranu koji se sastoji od dvije autohtone moslavačke kuće iz 1880. i 1922. godine, zatim u sobama za noćenje i u kućici iz 1910. koja služi kao souvenir shop. U zbirci je izložen čitav niz predmeta kojima su se koristili ljudi u 19. i prvom dijelu 20. stoljeća. Teško je pobrojati sve pa ćemo spomenuti samo neke: posuđe, ćupovi, pegle, mlinci, vinske preše, brente, brijaći pribor, preslice, glazbeni instrumenti, kola, saonice, jarmovi, plugovi itd.

Vinarija

“Kol'ko kaplic', tol'ko let!” Vinarija i vinograd su ponos našeg imanja i duša našeg seoskog turizma. Par stotina metara od restorana nalazi se vinograd površine 4 hektara u kojem uzgajamo sljedeće sorte grožđa: graševina, škrlet, chardonnay, žuti muškat, rajnski rizling, merlot, shiraz i cabernet sauvignon. U podrumu ukupnog kapaciteta 50.000 litara dugi niz godina proizvodimo i njegujemokvalitetna moslavačka vina nagrađena zlatnim i srebrnim medaljama. Osim vina proizvodimo brojne rakije i likere dobivene od voća iz moslavačkih voćnjaka i vinograda. Sve spomenute proizvode može se kušati i kupiti na našem imanju!

Soba Opis Cijena Datum od Datum do Valuta
Naziv Površina Video sustav Broj osoba

Eko-libertas