EKO LIBERTAS

Obratite nam se s povjerenjem.
Broj: +385(01) / 5605 338
Mail: ekolibertas@gmail.com

Park Split,  RESTORAN SPLIT

Svečan i raskošno uređen prostor za događanja koja iziskuju povezanost s kuhinjom. Ovisno o postavi od 60-200 osoba. Restaurant Split se može spojiti s dvoranom Glass garden.

SOBE – Apartmani

Najljepši pogled iz hotela, na 4. Katu, novogradnji hotela, s terasom ovaj apartman nudi panoramski pogled prema otocima i gradu Splitu. Vidi se Marjan i Sv.Duje. Spavaća soba nudi jedan bračni krevet.Dnevni boravak nudi mogućnost dodavanja trećeg krevet.

Pogodnosti za goste:

- Posluga u sobu - Usluga pranja i glačanja - Mogućnost dodatni ležaj - Pogled na more - Balkon - Air condition - Sušilo za kosu - Mini bar - Kuhinja - Sef u sobi - Stelitska televizija - Direktna televizijska linija - Wi Fi - Glačalo + daska - Kućni ogrtač i papuče - Parking

Kongresi

Kongresna dvorana Grand Park, novi dio hotela je multifunkcijonalni prostor koji se može dijeliti na dva zvučno izolirana dijela i omogućava održavanje događanja jedan neovisno od drugog. Dnevno svjetlo stvara ugodnu radnu atmosferu. Direktan prstup terasi i zaseban ulaz omogućavaju jednostavan pristup dvorani. Prostran predprostor nudi mogućnost za registraciju, pauzu i izlog. Ovisno o postavi dvorana može biti za događanja od 100 – 380 osoba. Prostor je također pristupaćan za osobe sa smanjenom mobilnošću.

Soba Opis Cijena Datum od Datum do Valuta
Naziv Površina Video sustav Broj osoba

Eko-libertas