EKO LIBERTAS

Obratite nam se s povjerenjem.
Broj: +385(01) / 5605 338
Mail: ekolibertas@gmail.com

Hotel Spa Golfer **** Sv. Martin – Međimurje,  Sv.Martin, MeđimurjeApartmani Regina ****

Terme Sveti Martin su jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti. Centar Resorta čini kompleks zatvorenih bazena sa termalnom vodom, ljetni aquapark, wellness centar i gastronomski punktovi. Novi golf teren sa 9 rupa i grijanim greenovima od umjetne trave je, kao takav, među prvima u Europi koji zbog smanjene upotrebe pesticida osigurava očuvanje prirode, a omogućava igranje golfa tijekom cijele godine! Pored smještajne ponude Apartmana Regina sa 120 apartmana, od 2009. godine Resort uključuje smještaj u Hotelu sa četiri zvjezdice, „Spa Golfer“ , kapaciteta 320 kreveta (151 moderno opremljena soba i 6 suite-a). U sklopu hotela nalazi se luksuzni wellness centar na 1.800 kvadrata koji uz holističke programe, individualni pristup te modernu opremu pruža jedinstvo duha i tijela. Educirano i ljubazno osoblje završni je dodir kojim jedinstveni wellness centar postaje čaroban izvor ljepote i užitka.

LifeClass Terme Sveti Martin

LifeClass Terme Sveti Martin su jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj čija se vizija "Svijet zdravih užitaka" temelji na nekoliko segmenata, a najvažniji od njih su ljekovita termomineralna voda po sastavu jedinstvena u Europi, zdrava i lokalna gastronomija, raznoliki sportski sadržaji za profesionalce ali i rekreativce, te netaknuta priroda okolice koja poziva na boravak na otvorenome. Pored smještajne ponude Apartmana Regina s 120 apartmana, Resort uključuje smještaj u Hotelu Spa Golfer 4* kapaciteta 320 kreveta (151 moderno opremljena soba i 6 suite-a). U sklopu hotela nalazi se wellness centar koji uz holističke programe i individualni pruža jedinstvo duha i tijela te novo renovirani kongresni centar koji može realizirati svaki kongres ili poslovni skup. Osim što su u svoje poslovanje implementirale brojne zelene standarde kao što je certifikat ISO:50001, Terme Sveti Martin u pojedine su segmente implementirale i dijelove filozofije dr. Rudolfa Steinera, svjetski poznatog antropozofa koji promovira jedinstvo tijela, uma i duha pojedinca - temelj svakog boravka u srcu gornjeg Međimurja.

Antistres masaža glave, vrata i lica, 25 min, Cijena: 190 kn

Kombinacijom raznih tehnika masaže i istezanjem, rješavamo problem glavobolje, bolova u vratu, napetosti uzrokovane stresom i preopterećenošću.Ovom masažom može se ukloniti zabrinutost, a vašem licu vratiti živahan sjaj kože.Masiranjem glave potiskujemo tjeskobu i relaksiramo cijelo tijelo.Redovitom masažom lica i vrata potiče se stvaranje hormona sreće –endorfina.

Dječja masaža Sveti Martin, 30 min, Cijena: 220 kn

Masaža djece stimulira i potpomaže probavu, produbljuje disanje, pospješuje cirkulaciju, djeluje na mišićni tonus, jača imunološki sustav, može pomoći kod problema sa snom, smanjuje razdražljivost, a dijete razvija pozitivnu sliku o sebi.

Klasična terapijska masaža cijelog tijela, 40 min, Cijena: 290 kn

Masaža nije namijenjena samo opuštanju već otklanja tegobe koje su posljedica stresa,intenzivnih treninga i psihičke i tjelesne napetosti:glavobolja,bolovi u vratu i ramenima,otečene noge i grčevima u nogama. U masaži se koriste manuelne tehnike glađenja, trljanja,lupkanja i gnječenja. Masažu koristimo u preventivne i u terapijske svrhe

Klasična terapijska masaža parcijalna, 20 min, Cijena: 170 kn

Manualna tehnika kojomsmanjujuemo stres i uklanjamo bolove. Možete birati između masaže leđa ili masaže nogu.

Limfna drenaža sa aromaterapijom, 60 min, Cijena: 350kn

Ručna limfna drenaža je posebna tehnika koju u medicini upotrebljavamo za poticanje boljeg protoka limfnih čvorova i uklanjanje i kao prevencija za očuvanje dobrog djelovanja limfnog sustava.U masaži se koristi posebno Detox uljekoje pomaže kod pročišćavanja cijelog tijela i otklanja suvišnu tekućinu u tijelu. Masaža se preporuča kod programa za mršavljenje i detox programa.

Masaža sa vrućim vulkanskim kamenjem, 60 min, Cijena 350 kn

Masaža vrućim kamenjem zasniva se na drevnoj tradiciji korištenja toplog vulkanskog kamenja u zdravstvene svrhe. Za masažu koristi se bazaltno vulkansko kamenje koje je idealno za ovu vrstu masaže zbog svojih termo dinamičkih blagodati.Naime, vulkansko kamenje polagano otpušta toplinu tijekom masaže, a u kombinaciji s eteričnim uljima stvara se osjećaj duboke opuštenosti i uklanjanja stresa. Masaža sa vručim vulkanskim kamenjem ima dokazani učinak i pri rješavanju određenih zdravstvenih problema, kao što su napetost i zakočenost mišića, loša cirkulacija, reuma, bol u mišićima, nesanica, depresija i ostala stanja za čije je ublažavanje potrebna toplina.

Orijentalna masaža, 60 min, Cijena: 350 kn

Specijalna orijentalna božanstvena masaža je nastala na dalekom istoku i predstavlja posebnu tehniku masaže gde centralno mesto zauzimaju kosti kukova, odnosno zglobovi te regije koji su ujedno i temelj osteomuskularnog sistema ljudskog organizma.

Piling masaža sa Vichy-em, 30 min. Cijena: 280 kn

Blagotvorni piling odstranit će nečistoće s kože i učiniti je glatkom na dodir te ujednačiti njezin tonus. Uz pomoć pokretnih mlaznica postiže se umirivanje nervnog sistema, hidratacija kože i pojačava mišićni tonus.

Refleksna masaža stopala, 50 min, Cijena: 330 kn

Refleksološka masaža stopala je vrlo ugodna i opuštajuća.Kako je poznato da je stres uzrok 70% bolesti modernog čovjeka opuštanjem smanjujemo mogučnosti oboljenja. Po istočnjačkom principu refleksoterapijom uklanjamo blokade na energetskim kanalima u tijelu i tako oslobađamo put energiji kroz tijelo i pomažemo mu povratiti samoiscjeliteljske sposobnosti. Posebnim tehnikama masaže razbijamo mokraćne kristale koji se skupljaju u stopalima i time izboljšavamo limfni protok a time i odstranjivanje toksina iz tijela. Refleksoterapija pomaže održavati homeostazu u tijelu.

Sveti Martin masaža tijela, 80 min, Cijena: 410 kn

Izvrsna kombinacija masažnih tehnika koje sadrže u sebi elemente limfne drenaže,klasične masaže i akupresurne masaže. Odlična je za opuštanje cijelog tijela, podizanje energijei protiv stresa. Masaža se izvodi individualno prema potrebi klijenta, te se koriste ritmični pokreti glađenja,istezanja i gnječenja mišića sa posebnom mješavinom ulja od grožđa koje ima jak učinak kao antioksidant,a koži daje mladolik izgled.

Tui-na kineska masaža sa akupresurom, 45 min, Cijena: 360 kn

Tui-na kineska masaža je metoda tradicionalne kineske medicine koja u doslovnom prijevodu znači „ispravljanje kostiju ručnim guranjem i potiskivanjem“ . Sastoji se od specifičnih pokreta mišićno-koštanih manipulacija, masaže i akupresure. Tui-na kineska masaža djeluje na pravilan protok vitalne energije, te na repozicioniranje manjih subluksacija zglobova, na bolove i poremećaje u kralježnici i zglobovima, na pravilan rad unutarnjih organa, organskih sustava i na ukupno psihičko i fizičko zdravlje.

Tui-na kineska masaža sa akupresurom, 75 min, Cijena: 440 kn

Tui-na kineska masaža je metoda tradicionalne kineske medicine koja u doslovnom prijevodu znači „ispravljanje kostiju ručnim guranjem i potiskivanjem“ . Sastoji se od specifičnih pokreta mišićno-koštanih manipulacija, masaže i akupresure. Tui-na kineska masaža djeluje na pravilan protok vitalne energije, te na repozicioniranje manjih subluksacija zglobova, na bolove i poremećaje u kralježnici i zglobovima, na pravilan rad unutarnjih organa, organskih sustava i na ukupno psihičko i fizičko zdravlje.

Vedaroma masaža, 70 min, Cijena: 400 kn

Objedinjuje filozofiju dalekog istoka Ayurveda i zapadnu holističku aromaterapiju. Izborom ulja prema tipu doše relaksirajućim pokretima masaže uz toplo ulje postiže se dubinsko opuštanje i energetski balans.

Vichy masaža tijela, 40 min

Na posebnom masažnom stolu, iznad kojeg se nalaze brojne vodene mlaznice,izvodi se masaža vodom i aroma uljima.Sanježnim slapovima vode terapeut izvodi masažu cijelog tijela,Masaža je veoma opuštajuća i uklanja napetost u mišićima i umor.

Soba Opis Cijena Datum od Datum do Valuta
Naziv Površina Video sustav Broj osoba

Eko-libertas