EKO LIBERTAS

Obratite nam se s povjerenjem.
Broj: +385(01) / 5605 338
Mail: ekolibertas@gmail.com

Program putovanja

Krakov i Bratislava

Cijena 1.190,00 kn

Autobus

Datumi polaska

Dan 1

Polazak iz Zagreba s autobusnog kolodvora u 06.00 sati. Vožnja turističkim autobusom preko Slovenije (Ljubljana, Maribor, Šentilj) i Austrije (Graz, Eisenstadt) u pravcu Slovačke. Dolazak u Bratislavu u popodnevnim satima i smještaj u hotel 3*/4*. Odlazak na pješački razgled grada: Mihaelov toranj, glavni trg sa starom gradskom vijećnicom i Rolandovom fontanom, Primacijalna palača, zgrada Slovačkog narodnog kazališta, Katedrala sv. Martina iz 14st., Bratislavský hrad…Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 2

Nakon ranijeg doručka nastavljamo putovanje prema Poljskoj. Dolazak u Krakow, jedan od najljepših gradova Poljske, smješten na rijeci Visli i često nazivan kolijevkom poljske kulture. Smještaj u hotel 3*. Nakon kraćeg odmora odlazak na panoramski i pješački razgled grada s lokalnim vodičem na hrvatskom jeziku tijekom kojega ćemo vidjeti najpoznatije krakovske znamenitosti: utvrdu Barbakan iz 15.st., vrata sv. Florijana, najveći srednjevjekovni trg u Europi na kojem se nalaze bazilika sv. Marije, toranj stare gradske vijećnice, renesansna tržnica tkanine „Sukiennice“ i crkva sv. Vojtjeha, brdo Wawel s kraljevskim dvorcem i katedralom gdje su se krunili i pokapali poljski kraljevi… Slobodno vrijeme za večeru i individualne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 3

Nakon doručka odlazimo iz hotela prema jednom od najposjećenijih turističkih odredišta u Poljskoj - najpoznatiji i najstariji rudnik soli, „Wieliczka“, uvrštenom na UNESCO-v popis svjetske baštine. U trosatnom razgledu rudnika koji su ranije posjetili Nikola Kopernik, Bill Clinton, papa Ivan Pavao II. vidjet ćemo podzemnu crkvu, dvoranu Marije Terezije, Nikole Kopernika i Kazimira Velikog, podzemno jezero, kapelicu sv. Ivana, poslušati Chopina… Povratak u hotel. Odlazak do grada, slobodno vrijeme za individualne programe.

Dan 4

Doručak. Napuštamo Krakow i nastavljamo vožnju autobusom kroz Poljsku (Katowice), Češku (Olmouc, Ostrava, Brno), prema Austriji (Beč, Graz) i Sloveniji. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Ponuda uključuje:

Prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom i WC-om, 1 noćenje s doručkom u hotelu 3/4* u Bratislavi, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Krakowu, usluge stručnog pratitelja, uslugu lokalnog vodiča u Krakowu, priprema i organizacija putovanja, jamčevina turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

Potrebne doplate:

Doplata za jednokrevetnu sobu 500,00 kn.; Putno zdravstveno osiguranje s osiguranjem od posljedica nesretnog slučaja 64,00 kn. Osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem i osiguranjem od posljedica nesretnog slučaja: 124,00 kn. fakultativni izlet u rudnik Wielicka 20 € (minimalno 20 prijavljenih); stručna vođenja u muzejima, crkvama i slično.

Pošaljite nam e-mail

Eko-libertas