EKO LIBERTAS

Obratite nam se s povjerenjem.
Broj: +385(01) / 5605 338
Mail: ekolibertas@gmail.com

Program putovanja

Budimpešta

Cijena 750,00 kn

Autobus

Datumi polaska

Dan 1

Polazak iz Zagreba sa autobusnog kolodvora u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar prema Zagrebu i dalje u pravcu Čakovca i graničnog prijelaza Goričan. Vožnja s usputnim zaustavljanjima. Nastavak vožnje prema Budimpešti gdje stižemo u popodnevnim satima. Smještaj u hotelu s 3 zvjezdice. Fakultativni odlazak do grada. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 2

Nakon doručka odlazimo na autobusno pješački razgled tijekom koje ćemo vidjeti najpoznatije budimpeštanske znamenitosti: neogotičku zgradu mađarskog Parlamenta, kupališni centar Gellert, kip Sv. Gellerta s vodopadom, baziliku sv. Stjepana, stadion Puskas Ferenca, velike bulevare, dunavske mostove, Budimski dvorac, Ribarsku utvrdu i Matijaševu crkvu... U popodnevnim satima organiziramo fakultativnu brodsku vožnju po Dunavu u trajanju od sat vremena uz prigodnu čašu pjenušca. Slobodno poslijepodne za individualne razglede ili za shopping. Navečer organiziramo fakultativni odlazak u Csardu, restoran s tipičnom mađarskom kuhinjom, plesnim programom i ciganskom glazbom. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 3

Nakon doručka odlazimo do Trga heroja gdje se nalazi gradski park, Vajdahunyad dvorac i zoološki vrt koji se prostire na 10 hektara površine gdje su životinje useljene u prava secesionistička remek djela. Slobodno vrijeme za šetnju i istraživanje. U rano popodne napuštamo Budimpeštu i odlazimo prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja. U Zagreb stižemo u večernjim satima.

Ponuda uključuje:

Prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonicom i WC-om, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*, panoramski razgled grada, usluge turističkog pratitelja, priprema i organizacija putovanja, jamčevina turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih: 40 putnika.

Potrebne doplate:

Jednokrevetna soba 300,00 kuna; Putno zdravstveno osiguranje 48,00 kn; Osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem 108,00 kn. Stručna vođenja i ulaznice za dvorce, muzeje, crkve i sl.; vožnja brodom po Dunavu 15€ (minimalno 30 prijavljenih); večera u Csardi 25€; NAPOMENA: cijene fakultativnih sadržaja su navedene informativno kao i redoslijed koji može biti podložan promjenama.

Pošaljite nam e-mail

Eko-libertas